Tegnestiften

Ældre Tegnestifter

Tegnestiften - sommer 2018

Til lykke til vores afgangselever
Tirsdag d. 26. juni dimitterede vi vores afgangselever fra 9. kl. Det var en hyggelig, munter og vemodig aften. Et stort tillykke til de unge mennesker med deres fine prøveresultater og ønsket om alt vel for fremtiden!

Aflevering af bøger og buskort
Husk at aflevere de resterende skolebøger inden ferien. Alle buskort afleveres til klasselæreren fredag d. 29. 6. Man kan denne dag køre hjem uden buskort.

Årshæfte og fripladsansøgning
Alle familier skulle have modtaget årshæfte og fripladsansøgningsskemaer.

Skemaer og årskalender
De nye skemaer samt årskalenderen vil kunne ses i ForældreIntra fra ca. d. 5. juli.

Oasen åbner igen efter sommerferien
Mandag d. 6. august åbner Oasen igen efter ferien. Åbningstiderne er de sædvanlige.

Første skoledag efter sommerferien er mandag d. 13. august kl. 17.30 til 20.00
Alle elever med forældre møder til første skoledag mandag d. 13. august kl. 17.30 til 20.00 til en festlig og hyggelig start på det nye skoleår. Vi spiser som vanligt sammen i det fri og satser på at kunne sidde på området bag pavillonen med fysik- og køkkenlokale samt i stillegården.
Husk tæpper til at sidde på samt bestik og service. I tilfælde af regn rykker vi indenfor.

Drikkevarer sælges af 7. kl. til overkommelige priser.

VIGTIGT: Parkering vil være mulig bag Oasen

Tjek ForældreIntra forud for skolestarten!

Med tak for dette skoleår ønskes I alle en rigtig dejlig og velfortjent sommerferie!

Niels Christian

Tegnestiften - sommer 2018