Tegnestiften

29.       ’Jul på Forlev Friskole’
30.       Morgenkaffe i Oasen

December:
03.-07.  Læseuge (i 1. modul)
04.        Bestyrelsesmøde
06.-07.  3. kl. overnatning
10.-14.  Læseuge (i 4. modul)
18.       Fordybelsesdag 4
20.       Juleafslutning
21.-02. Juleferie

Loppemarked
Lørdag d. 6. oktober afholdt skolen som bekendt loppemarked med auktion over en del ældre effekter. Knap 100 personer dukkede op i løbet af de 2½ timer, og skønt vi godt kunnet have ønsket flere besøgende, endte salget med at indbringe ca. 14.000 kr. til skolens legepladskonto, hvilket vi er godt tilfredse med. Tak til gæster og til bagagerumssælgere!

Sponsorløbet
Sponsorløbet til Skolernes Motionsdag som afslutning på skolens bevægelsesuge resulterede i over 800 km samlet løb på bare én time. Et rigtig flot resultat. Sponsoraftalerne med påført kilometertal blev uddelt lige efter efterårsferien, og de aftalte beløb indbetales løbende i disse dage. Vi har pr. dags dato rundet 10.000 kr. og flere er formentlig på vej. Indbetaling foregår lettest via MOBILE PAY til box37290, hvis nogen stadig mangler at indbetale.
En stor tak til alle sponsorer for støtten til gavn for såvel skolens legepladskonto som De danske Hospitalsklovne, som skal dele det indkomne beløb imellem sig.

’Jul på Forlev’ torsdag den 29. november
’Jul på Forlev’ kunne man sige er ’gammel vin på nye flasker’. Vi har taget nogle af de gode, gamle traditioner og udviklet på dem, så vi i år afprøver et helt nyt julearrangement. Fra morgenstunden vil elever og personale lade julestemningen indfinde sig. Vi starter dagen med at indvie vores nye Julesanghæfter, og efterfølgende går eleverne i klasserne og klipper julepynt eller laver forberedelser til vores Familiejul senere på dagen.  Klokken 17 slår vi dørene op til Familiejul på Forlev, hvor I kan besøge forskellige workshops, lytte til kor og spise mad i Oasen. 7. klasses forældre vil, i lighed med konceptet til Vårfesten, tilbyde bestillinger af mad og drikke.  Meget mere herom, når tiden nærmer sig. Men sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Husk returnering af de sidste samtykke-erklæringer
Vi mangler fortsat at få de sidste ca. 40 underskrevne samtykkeerklæringer retur. Der er udsendt personlig besked via forældreintra. Husk at returnere hurtigst muligt!

Reflekser, cykelveste og cykelhjelme
Sommertiden er slut, og vi har taget hul på årets mørke måneder.
En snes af skolens elever cykler hver dag til og/eller fra skole, og det er meget vigtigt, at sikkerheden er i top på turen til og fra skole. En del elever går til og fra skole hver dag, og også for dem bør sikkerheden være i orden. Jeg minder derfor om vigtigheden af at bruge reflekser, cykelveste og cykelhjelme.

Personale
Michael Korsholm er fra d. 30. 10. tilknyttet Oasen i et arbejdsprøvningsforløb af ca. 12 ugers varighed.

Med venlig hilsen fra

Niels Christian