Blinkende discolys, limbodans og hoppeborg

Humøret var højt, håret sat og dansefødderne medbragt, da eleverne torsdag den 2. oktober slog sig løs til den årlige elevrådsfest for indskoling og mellemtrin. Der blev afreageret til rock og rap, med begejstrede udråb som ”Sindssyg for ever!”, imens kroppene fik frit løb i dansen. Der blev også konkurreret i limbodans og ballondans med mange sjove spjæt og ansigtsudtryk undervejs. Også hoppeborgen var meget populær og gav anledning til alskens akrobatiske øvelser. I pauserne blev der handlet flittigt i boderne med drikkevarer og søde og salte godter. Da festen var slut, kunne man høre eleverne snakke om, at det havde været en god fest. Endnu en vellykket elevrådsfest.

Høstfest og hygge

Traditionen tro fejrede skolen igen, mandag den 6. oktober, høsten og alle dens goder. Medbragt frugt og grøntsager blev tilberedt. Eleverne var flittige med skrælle- og skæreknivene og arrangerede til sidst de mange gode sager smukt på et stort bord i salen. Der var i løbet af dagen rig lejlighed til at snakke om høsttraditioner, frugter og grøntsager. Desuden blev der hygget med sang, dans, oplæsning og smagsprøver. En traditionsrig og dejlig dag.

Niels Christian Buch den 29-09-2014
    - Er der plads til mit barn på Forlev Friskole?

- Ja, muligvis. Vi har pt. enkelte ledige pladser i:
          0. klasse (begge køn)
          1. klasse (begge køn)
          5. klasse (kun piger)

Ring os op på 58 38 20 35 eller 20 44 15 76
    Niels Christian Buch den 28-08-2014
    Tegnestiften - november 2014 kan læses under 'Nyt fra kontoret' eller i PDF-udgave:

Flyvende objekter og prustende børn

Til den årlige motionsdag, fredag den 10. oktober, blev dagen delt op i to tidsrum. I første halvdel kæmpede udskolingen i en volleyballturnering. Indskolingen og mellemtrinet turnerede mellem diverse idrætsværksteder. Der var bl.a. æggekastning, gummestøvlekast og en sportsversion af gæt og grimasser. Eleverne klarede med stort engagement og iver efter gode point de mange udfordringer flot. Efter en vel overstået første halvdel kunne vindere af volleyballturneringen og af værkstedsudfordringerne kåres med Den gyldne sko. Dagen sluttedes af med gå- og løbeture i lokalområdet, og derefter kunne eleverne med masser af frisk luft i lungerne og nogle kalorier fattigere ønske hinanden en god efterårsferie.