I skole ved vintertid

Så er året første måned snart til ende, og snemand Frost og frøken Tø satte deres præg på skolelivet i januar måned. Så snart de første fnug faldt, længtes eleverne efter at boltre sig i snevejret. Snelandskaber skød op under elevernes kyndige hænder, og boldbanerne blev befolket af snemænd og kæmpestore snebolde. Kælkebakkerne lød af jubelskrig og kurende slæder på de isglatte sneflader. Sideløbende med frostens bid i glade børnekinder, blev der knoklet med fordybelsesdage på alle klassetrin og projektopgaver i overbygningen. Som altid summer skolen af liv, kreativitet og engagement. Forleden dukkede frøken Tø også op på skolens område, og næsten lige så stor glæde som sneen vakte de store pytter og den fristende sjap hos de yngste elever.

Om end der nu også varsles vindstød af stormstyrke, inden det ventende forår ankommer, så er dagene dog tiltagende, og lyset bærer løfter om mildere årstider. Men inden vi kommer dertil, kan vi glæde os over den festlige fastelavnsfest og den lokkende vinterferie, der lurer lige om hjørnet. I et aktivt skoleliv er der altid noget at se frem til. MA

Niels Christian Buch den 28-11-2015
    Et par ledige pladser i 0. kl. 2016-17
    På baggrund af en meget stor søgning til 0. kl. 2016-17 har vi valgt at oprette to 0. klasser med tilsammen 36-40 børn, og vi har derfor plads til endnu et par stykker. Ring os gerne op på 58 38 20 35.
    Niels Christian Buch den 26-01-2016
    Vi søger en børnehaveklasseleder/SFO-pædagog
    Vi får stadig flere elever og har valgt undtagelsesvis at optage to 0. klasser i det kommende skoleår. Se stillingsopslag:
    Niels Christian Buch den 30-11-2015
    Tegnestiften - februar 2016 kan læses under 'Nyt fra kontoret' eller i PDF-udgave:

Forestående aktiviteter

I januar tager vi, som bekendt, hul på anden del af skoleåret. I januar vil 7.-9. kl. knokle med projektopgaver. I februar skal fastelavn fejres, og i marts er der igen læsebånd. Eleverne i udskolingen kan se frem til den festlige gallafest. Desuden skal eleverne i 8. kl. ud på ungdomsuddannelser for at snuse til og tage stilling til, hvilken ungdomsuddannelse de senere vil søge ind på. MA