Det spirer på vores høj

Den 2. maj påbegyndte 35 'spirer' deres skolegang i vores førskoletilbud, Spireskolen. Her introduces spirerne til 0. kl. via forskellige legeaktiviteter, bevægelsesaktiviteter, kreative aktiviteter, emnearbejde og ture ud af huset. Ved den egentlige skolestart i august måned er børnene i de to nye 0. klasser 'dus med skolen' - og med deres personlige bedsteven fra nuværende 5. kl.

Niels Christian Buch den 11-04-2016
    Afsætning af børn i byggeperioden
    Parkeringsmulighederne på skolens parkeringsplads er som bekendt begrænsede i byggeperioden. Derfor må vi - af hensyn til sikkerheden - indskærpe, at forældre, som skal afsætte børn, ikke må køre ind på skolens område i tidsrummet fra kl. 7.40 til kl. 8.00.
    Afsæt venligst børn på Stationsvej!
    Niels Christian Buch den 08-04-2016
    Parkering forbudt på skolens indkørselsvej
    I denne tid, hvor byggeriet foregår, og store, tunge køretøjer skal kunne køre ind og ud af vores indkørsel, er der totalt forbud mod parkering på begge sider af skolens indkørselsvej samt ved det sorte materialeskur for enden af børnehaven.
    Der henvises til parkering på Stationsvej. Vi beklager generne!
    Niels Christian Buch den 28-11-2015
    Ledige pladser i 0. kl. 2016-17
    Det kan stadig nås!
    På baggrund af en meget stor søgning til 0. kl. 2016-17 har vi valgt at oprette to 0. klasser med tilsammen 36-40 børn, og vi har derfor plads til endnu et par stykker. Ring os gerne op på 58 38 20 35.
    Niels Christian Buch den 30-04-2015
    Ny flyer til Slagelse Musikskole med mulighed for tilmelding til undervisning næste år.
    Klik på link:
    Niels Christian Buch den 22-06-2015
    Vi har pt. et par ledige pladser i:
       1. kl. og
    2. kl.
    Ring os op på 58 38 20 35 for samtale og rundvisning.
    Øvrige klasser har ventelister, som vi gerne skriver op på.