Spiretid

Det er forår, og alting spirer frem. Vi har 21 friske og glade af slagsen.

Forrygende foredrag med Peter Mygind

Torsdag d. 23. april var skolens sal fyldt med 160 interesserede tilhørere til Peter Myginds foredrag om mobning, opdragelse til ansvarlighed og udvikling af velfungerende fællesskaber blandt børn og unge. Foredraget var arrangeret i samarbejde med Arbejdernes Landsbank. Peter Mygind var særdeles oplagt og gav os alle såvel noget at tænke over som noget at grine af.

Niels Christian Buch den 23-12-2014
    Ledige pladser
    På nuværende tidspunkt ser det ud til, at vi fra det nye skoleår har ledige pladser i:
       1. kl. (flere pladser/begge køn)

2. kl. (1 plads/begge køn)
       6. kl. (2 pladser/fortrinsvis piger)
    Ring os op på 58 38 20 35 for samtale og rundvisning.
    Øvrige klasser har ventelister, som vi gerne skriver op på.

Niels Christian Buch den 18-12-2014
    Tegnestiften - maj 2015 kan læses under 'Nyt fra kontoret' eller i PDF-udgave:

Galla på den røde løber

Den 12. marts blev den røde løber rullet ud, og eleverne fra 7. til 9. kl. ankom parvis i fine festskrud og stillede op til fotografering på den røde løber. Kjoler, stiletter, habitter og slips var fundet frem til lejligheden, og eleverne strålede om kap. Derefter nød eleverne god mad og hyggelig snak. Efter middagen dansede de Les Lanciers. Det var tydeligt, at øvningen af dansens ture havde givet pote. Flot så det ud, og der var overskud til både grin og flirt. Resten af aftenen slap eleverne dansefødderne løs til nutidig musik. Der blev ikke sparet på krudtet, men sådan skal det også være til en vaskeægte gallafest!