Sidste skoledag med brask og bram

På skolens fødselsdag fejrede 9. kl. sidste skoledag med et overdådigt morgenbord (med bl.a. engelsk morgenmad med bacon og æg, pandekager og wienerbrød) til klassens lærere, festlige udklædninger og sjov underholdning til morgensang.  Både elever fra 9. kl. og lærere var klædt ud, og det var mildest talt en broget og fantasifuld flok, der mødte blikket til morgensang i salen. 9. klasses underholdning gav anledning til mange oprigtige grin, da lærere kærligt blev parodieret. Den årlige fodboldkamp mod lærerne vandt de bolderfarne elever fra 9. kl. selvfølgelig. Det var velfortjent. Tillykke med det!

Skolens fødselsdag fejres altid med en nervepirrende lagkagedyst. Den traditionsrige dyst blev taget meget alvorligt, og eleverne arbejdede flittigt med at lave de smukkeste, sjoveste og mest fantasifulde lagkager. Til sidst blev de bedste lagkager kåret og udvalgt, og de stolte vinderklasser modtog glædesfyldte et diplom for veludført arbejde. Dagen, hvor 9. klasses sidste skoledag og skolens fødselsdag fejres, er altid en dejlig dag, hvor kreativitet, humor og glæde generøst folder sig ud. Vi takker 9. kl. for en skøn dag i smilets tegn.

Niels Christian Buch den 03-06-2016
    Vi har i det kommende skoleår ledige pladser i:
       0. kl. (flere), 3
    . kl. (en) og 8. kl. (en)
    Ring os op på 58 38 20 35 for samtale og rundvisning.
    Øvrige klasser har ventelister, som vi gerne skriver op på.
    Niels Christian Buch den 30-11-2015
    Tegnestiften - sommer 2016 kan læses under 'Nyt fra kontoret' eller i PDF-udgave: